måndag 7 november 2011

Måndagkväll

Ny vecka, nya tag. Efter en helg utan dator, bokstavligt talat då den valt att strejka, kikar jag in här en vända. Långledig i dagarna tre men nu full fart igen. Kan bara inte förstå att det är julgrejer som kommer in i butiken och som skyltas överallt. Vart tar tiden vägen?

I helgen har det hänt grejer hemma. Grundarbetet gjort inför tapetsering av matdel och övre hall samt även väggen i trappen. Nu har vi surfat runt halva kvällen efter en tapet till just sistnämnda väggen, men inget wow riktigt ännu. Får fortsätta kolla live i butikerna. Roligast av allt denna kväll var att syster F var hemma från Stockholm på snabbvisit innan konferens imorgon. Och dessutom kommer tillbaka på söndag!

Helgen som var:

Inflyttningsfika med närmare femton pers hos oss, massa hembakat och rolig lek för S,många nya blommor och växter i vårt hus, följt av lugn hemmakväll med god mat, ärenden, mer fikabesök, pizzabak i gammal bagarstuga, häng i finaste paradvåningen i stan hos M med K och lilla I osv.

Kommande veckan:

Jobb alla dagar utom torsdag och söndag. Fortsatt fix i huset, lite småpyssel och projekt. Uppvakta far som både fyller år och som är just far, på söndag. Frukostdejt med U, lek och mys med S och lite kompisar.
...Och mer inlägg här med nya foton som äntligen ska dyka upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar