torsdag 4 augusti 2011

Ulvö Hotell






Här får själen sitt. Först och främst har vi satsat på att störa naturen så lite som möjligt. Här har du en svart stjärnhimmel att försvinna i, en sten att sitta på och du kan höra havets meditativa brus.

Här får magen sitt. Därefter kompletterar vi med basen för trivsel. Nämligen maten. Här får vår högklassiga personal ta ut svängarna. De gör det med kärlek till den marina miljö vi är en del av.

Här får ögat sitt. För att du ska må extra gott har vi lagt ner energi på sängarna, badrummen, färgerna och ljuset. Våra hotellrum är individuella och paketerade med omsorg i sparsmakad skandinavisk design.


...orden går att läsa på Ulvö Hotells hemsida och där kan man även se bilder på hotellet mm.
Vi tillbringade två dygn på vackra Ulvön för några veckor sedan, tillsammans med goda vänner. Det var supermysigt.
En kväll åt vi middag på hotellet och avnjöd sedan kaffe på terrassen. Jag som är design och inredningsintresserad (läs besatt) kunde inte sluta titta och fotografera för det var såå fint. Hotellet har verkligen genomgått en stor förändring och ombyggnation. Visar lite bilder på inredningen och möblerna, allt är så otroligt fint och stolarna från Hay kommer att bli mina en vacker dag. Närmare bestämt nästa sommar kommer åtminstone två stycken stå på vår altan. Love them. Svarta och vita hade dem på hotellet men de finns i alla möjliga färger. Och för att inte tala om brickborden och alla andra möbler från samma märke. Jag är såld.

Åter till Ulvön... kan verkligen rekommendera att åka dit! Vi bodde inte på hotellet men kommer garanterat att göra det nästa gång vi åker dit, för då åker vi utan barn. Jättemysigt att bo i stuga också men någongång ska den härliga hotellmiddagen upplevas utan barn, stress och trött grin. Bara vuxensnack och lugn och ro. Möjligen någongång redan i höst är tanken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar